Op zoek naar betekenis promotie?

betekenis promotie
Synoniemen van promotie; ander woord voor promotie synoniemen.net.
bevordering, opklimming, rangverhoging promotie zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: aanbieding, advertentie, annonce, promotie verhoging zn.: bevordering, overgang, promotie bevordering zn.: promotie, verheffing carrière zn.: woordverbanden van promotie grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.:
direct marketing betekenis
Promotie als factor in de marketingmix.
Ondertussen bleven in de mailbox van de klant allerlei opdringerige aanbiedingsmailtjes binnendruppelen goedkope vluchten naar Nice. De toon en de muziek van de promotie. Afhankelijk van de bekendheid en de houding ten opzichte van het product, wordt er gekozen voor een manier van overreding.
www.schipholtaxi.net
Promotie Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Promotie of met Promotie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Promotie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Promotie en verwijzingen daarnaartoe.
leemanskredieten.be
Betekenis promotie.
promocij bevordering van een zaak 1464; MNHWS, promocie het vooruitkomen, het opklimmen in rang in dat si haren trouwen dienres hinderen souden in hare promociën 1479; MNW; vnnl. promotie bevoegheid, bekwaamheid in eenighe promotie Bron: etymologiebank.nl. Betekenis van promotie toevoegen.
SEO Page Optimizer Nederland
Promotie marketing Wikipedia.
Tijdens de promotie zal de afname van het product waarschijnlijk toenemen en kan de afname zelfs na de promotie vaak iets hoger liggen. Een nadeel hierbij is dat enige tijd na de promotie de afname lager kan liggen dan voor de promotie.
Het Vlaams woordenboek promotie.
Een nieuwe gsm kunt ge best in promotie kopen, dat scheelt een klad. 0 reacties oudere versies Toegevoegd door Georges Grootjans en laatst gewijzigd door Georges Grootjans 14 mei 2016 1224.: Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term?
promotie betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 4 verschillende betekenissen of definities van het woord promotie, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 0 Promotie.
Promotie betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Na" hard werken heb ik eindelijk die promotie gekregen." De kans op promotie is klein in dit bedrijf. voorlichtings, promotie en onderwijscampagnes.; Promotie van sportevenementen. Promotie en verspreidingsprojecten. promotie en reclameactiviteiten., Promotie en marketingacties. Promotie van communautaire informatiediensten. Over deze site.

Contacteer ons