Op zoek naar promotie schaken?

promotie schaken
Promotie schaken Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Promotie is bij het schaken de term voor het vervangen van een pion wanneer die de laatste rij bereikt tot een ander schaakstuk in dezelfde kleur. Promotie kan samenvallen met slaan.
baklijstengigant.nl
jeugdschaak.be.
Op 9 september gaan onze schaakactiviteiten terug van start. Het is een gelegenheid voor wie vorig jaar reeds ingeschreven was om kennis te maken met het nieuwe jaar. Categories: Uncategorized Tags: Mededelingen. 26-30 december: Schaaktoernooi Bethune! 12-16 augustus: schaken in Geraardsbergen.
inbound marketing
Promotie.
Had je al een koningin, dan heb je er één bij. Gebruik dan een omgekeerde toren of twee pionnen als koninigin. Je mag de koningin ook inruilen voor een ander stuk, maar waarom zou je dat doen wanneer je er een extra koningin bij kunt krijgen.
leemanskredieten.be
promotie schaken.
Coach Pieter in actie en het team gereed voor de start tegenstanders zijn wat groter. Posted in Evenement, externe competitie jeugd, Jeugd, Nieuws, promotie schaken, Toernooien. Schaken is overal! Published 11 november 2017 By kerkdijk. Sorry, maar u heeft geen toegang tot deze pagina. Posted in Nieuws, promotie schaken.
SEO Page Optimizer Nederland
Pion Schaken voor beginners.
Een speler die met zijn pion de overkant van het bord bereikt, zal die vrijwel altijd laten promoveren tot dame, maar een heel enkele keer wordt ook wel gekozen voor een paard als de tegenstander daardoor direct mat komt te staan of een toren als de tegenstander na promotie tot dame pat zou komen te staan.
Promotie schaken Wikisage.
Bij promotie zal de keuze voor het nieuwe schaakstuk meestal op de dame vallen, het sterkste stuk. Het kan echter zijn dat vanwege een tactische finesse een promotie tot een van de andere, zwakkere stukken de voorkeur verdient, zoals in de stelling van Saavedra.
Schaakvereniging Promotie Zoetermeer.
Promotie 2 Schaakmat W. Promotie 4 Scheve Toren 1. Promotie 6 Lierse 1. ma 15 jan 2018 1945.: Wassenaar 1 Promotie 3. Schaahuis 4 Promotie 5. za 03 feb 2018 1300.: Oegstgeest 80 1 Promotie 1. ma 05 feb 2018 1945.:

Contacteer ons