Resultaten voor ander woord voor promotie

ander woord voor promotie
Nederlandse synoniemen van promotie, ander woord voor promotie.
Home Woordenboeken Nederlands/Nederlands Vertaal promotie. Synoniemen voor" promotie" in het Nederlands. Nederlands Synoniemen: Meer gegevens. promotie; bevordering; opklimming in rang; graad van doctor verkrijgen. Uitgebreide synoniemen voor promotie in het Nederlands. promotie de v zelfstandig naamwoord. de promotie; de bevordering; opklimming in rang.
conversie optimalisatie betekenis
Synoniemen van promotie; ander woord voor promotie synoniemen.net.
bevordering, opklimming, rangverhoging promotie zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: aanbieding, advertentie, annonce, promotie verhoging zn.: bevordering, overgang, promotie bevordering zn.: promotie, verheffing carrière zn.: woordverbanden van promotie grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.:
Veaul
Nederlandse synoniemen voor promotie Dictionary.nl.
Nederlandse synoniemen voor promotie. Ander woord voor promotie? De woorden hieronder zijn synoniemen en hebben dezelfde betekenis als promotie in het Nederlands. promotie de opklimming in rang. opklimming in rang. promotie de graad van doctor verkrijgen. graad van doctor verkrijgen.
leemanskredieten.be
Promotie-onderzoek Karen Keune: mannen en vrouwen hebben verschillende spreekstijlen en ander woordgebruik Neerlandistiek.
Voor de grafiek zijn de vijftig meest gebruikte woorden uit het Corpus Gesproken Nederlands gebruikt; als alle tachtig woorden zouden zijn weergegeven, zou de grafiek onleesbaar worden. De grafiek drukt uit hoe de onderzochte hoogopgeleiden die woorden gebruiken. Als een woord rechts van de verticale y-as staat, wil dat zeggen dat dat woord vaker dan het CGN-populatiegemiddelde wordt gebruikt; als een woord links van de y-as staat, duidt dat op een lagere frequentie dan het CGN-populatiegemiddelde.
SEO Page Optimizer Nederland
Frienden en defrienden; ook bij woorden gebeurt het! Promotie Faculteit der Rechtsgeleerdheid.
Woorden worden toegevoegd aan of weggehaald bij een bepaalde woordfamilie. Ze behoren wel of niet tot het sociale netwerk van een ander woord. Dat gebeurt op basis van wat op dat moment voor het kind belangrijk is: de woordvorm als ze beginnen met technisch lezen en de betekenis als ze beginnen met begrijpend lezen.
Nederlandse synoniemen van promotie, ander woord voor promotie.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van promotie. graad van doctor verkrijgen. opklimming in rang. Puzzelomschrijvingen van promotie in het puzzelwoordenboek.: Bevordering in een loopbaan. Die bevordert de bekendheid crypt. Daarmee wordt men gestimuleerd om hogerop te komen crypt. Het stimuleren van een verhoging crypt. Instemmen met een voorstel om hogerop te komen crypt. Men stemt voor een amendement om hogerop te komen crypt.
Nederlandse synoniemen van promotie maken, ander woord voor promotie maken.
Uitgebreide synoniemen voor promotie maken in het Nederlands. promotie maken werkwoord maak promotie, maakt promotie, maakte promotie, maakten promotie, promotie gemaakt. promotie maken werkwoord maak promotie, maakt promotie, maakte promotie, maakten promotie, promotie gemaakt. Conjugations for promotie maken.: heb promotie gemaakt.
Promotie 16 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.woorden.org/woord/promotie.: het krijgen van een hogere functie vb: mijnheer Winters heeft op zijn werk promotie gemaakt Tegenstelling: degradatie. bevordering naar een hogere klasse in de competitie vb: Telstar komt in aanmerking voor promotie Tegenstelling: degradatie. het behalen van de doctorsgraad vb: door het schrijven en verdedigen.

Contacteer ons